fbpx
Skip links

Automation is jouw sleutel tot succes

Automatiseer processen binnen jouw kantoor en geef iedereen de juiste aandacht. Met automation zorg jij ervoor dat je met de juiste boodschap, timing en het juiste kanaal gaat communiceren. Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet.

Persoonlijke communicatie

Volledig automatisch

Overzichtelijke rapportages

Super efficiënt opvolgen van...

Bezichtigingen

Nieuwbouwprojecten

Waardebepalingen

Funda

  Nieuw     Nexxt data platform

Opvolging op
basis van big data

Ben jij je er wel van bewust dat je een schat aan waardevolle informatie over je relaties in handen hebt? Via je website, nieuwsbrief en socialmediakanalen verzamel je ongemerkt enorm veel gegevens en deze goudmijn staat werkelijk bol van potentie. Met al deze gegevens kun jij je relaties namelijk heel gericht aanspreken. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze verzamelde gegevens omzet in onbetaalbare waarde voor jouw kantoor?

Welkom bij automation. Jouw onmisbare marketinginstrument om inzicht te krijgen in je doelgroep. Inzicht dat je nodig hebt om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste doelgroep te kunnen sturen. Maak onderscheid tussen al jouw (potentiële) klanten en spreek ze persoonlijk aan op hun wensen en behoeften. Een betere match is er niet.

Next Level
Automation

Bij automation draait het allemaal om de perfecte timing. Wat is het goede moment om jouw boodschap met de juiste doelgroep te delen? En wat ga je dan precies vertellen? Dat luistert behoorlijk nauw. Daar helpt automation jou mee. Automation helpt jou relevant te zijn op de momenten dat jouw doelgroep daar onbewust om vraagt.

Klantprofielen

Klantprofielen maken het mogelijk op het juiste moment, de juiste boodschap met de juiste doelgroep te delen.

Volledig geautomatiseerd

Zowel het ophalen van de data, het opstellen van de klantprofielen en het versturen van de berichten is volledig geautomatiseerd.

Perfecte timing

Verhoog direct de kans op het zenden van de juiste boodschap op het goede moment, waardoor de ontvanger sneller overgaat tot actie.

Inzichten

Overzichtelijke rapportages geven een compleet inzicht in het gedrag van jouw bezoeker, waar jij vervolgens weer op inspeelt.

Integratie

Koppeling met 3.000+ externe systemen

Alles wat jij als makelaar nog maar hoeft te doen is te zorgen voor bezoekers op jouw online marketingkanalen (en ook daar kunnen we je bij helpen). Automation doet de rest.

Uiteraard ingericht volgens alle wetten en regels van de Nederlandse wetgeving voor de privacy.