Skip links

Méér omzet uit je offertes

Maak kennis met Nexxtmove offertes. Jouw virtuele assistent die jouw potentiële klanten direct voorziet van een online offerte na een verkoop-, aankoop- of hypotheekadviesgesprek. Professioneel, uniek en in jouw eigen huisstijl natuurlijk.

Efficiënt offertes opstellen en versturen

Professionele uitstraling

Passend bij jouw huisstijl

Herkenbaar?

Een nieuwe opdracht. Daar doe je het allemaal voor. Je merkt echter dat de opvolging op het juiste moment nog wel eens ontbreekt. En iedere klant vraagt ook net wat anders, waardoor het aanpassen van je standaard offertes weer extra tijd kost. Je wilt een voorstel op maat kunnen leveren aan iedere mogelijke nieuwe klant maar hoe doe je dat zonder dat het je veel tijd kost?

Dit is Nexxtmove offerte.

Met offertes via Nexxtmove val je op tussen de concurrentie.

De offertes zijn opgemaakt in je eigen huisstijl en daarom altijd uniform en professioneel.

Je potentiële klant ontvangt een unieke offerte in zijn mailbox.

De klant kan direct zijn pakketkeuze kenbaar maken waardoor je snel van start kunt gaan.

What's nexxt?

Snel, persoonlijk en professioneel

Met offertes van Nexxtmove, eventueel in combinatie met Automations heb je een unieke offertetool in handen die jou als makelaar onderscheidend maakt. Je voegt extra waarde toe door op een snelle, persoonlijke en professionele manier met je potentiële klanten te communiceren. De leads die je hieruit haalt zijn van hoge kwaliteit, waardoor de kans op succes toeneemt.
Wil je echt alles uit je marketingmix halen, dan is de combinatie van offertes met onze andere diensten jouw weg naar succes, naar kwalitatieve leads en vooral jouw weg om je te kunnen onderscheiden.

Waar de adder is? Die is er niet. Het gras is nu eenmaal erg groen bij ons. Dat laten we je graag ervaren. Kom in contact met ons en wij laten met gepaste trots onze unieke oplossingen voor jouw makelaardij zien.

BOEK EEN DEMO

We laten je graag in een online demo zien hoe eenvoudig het is om offertes te maken en te versturen met Nexxtmove.

MAAK JOUW OFFERTE KLAAR

Richt een template in per makelaar die volledig past bij jouw kantoor. Deze kun je per klant eenvoudig aanpassen.

VERSTUUR JE OFFERTE

Hierna kun jij direct aan de slag met het versturen van je offerte. Deel de unieke link met je klant. Nu zijn zij aan zet.

Jarenlange ervaring in de makelaardij.

Nexxtmove (voorheen MakelMail) is al ruim 15 jaar bezig om de online marketing voor makelaars naar een hoger niveau te tillen.

2007

Jaar van oprichting

5/5
100+ mln.

Nieuwsbrieven verstuurd