Skip links

Méér omzet uit je offertes

Maak kennis met Nexxtmove offertes. Jouw virtuele assistent die jouw potentiële klanten direct voorziet van een online offerte in je eigen huisstijl. Zonder wachttijd. Over klantvriendelijk gesproken.

Efficiënt offertes opstellen en versturen

Professionele uitstraling

Inzicht in offertetrajecten

Herkenbaar?

Een getekende offerte. Daar doe je het allemaal voor. Je merkt echter dat de opvolging op het juiste moment nog wel eens ontbreekt. En iedere klant vraagt ook net wat anders, waardoor het aanpassen van je standaard offertes weer extra tijd kost. Het zou jou al helpen als er een oplossing is die op het juiste moment van de klantreis online offertes verstuurt. Liefst ook nog op basis van een aantal klantwensen.

Dit is Nexxtmove offerte.

Het opvolgen van je klant is nog nooit zo efficiënt geweest. Door het sturen van offertes, heb je daar als makelaar geen omkijken meer naar.

Je potentiële klant hoeft nooit meer te wachten op een offerte, maar krijgt deze in zijn mailbox op het moment dat hij daarom vraagt.

Heldere rapportages laten zien hoeveel offertes er verstuurd zijn en wat het resultaat ervan is.

De offertes zijn opgemaakt in je eigen huisstijl en daarom altijd uniform en professioneel.

Met Nexxxtmove offertes, in combinatie met Automation, heb je een unieke tool in handen om snel en professioneel je klant te bedienen met een offerte en blijf je tegelijkertijd persoonlijk.

Aan de slag met Nexxtmove offertes

Zoals gezegd zijn Nexxtmove offertes bij uitstek geschikt voor de makelaar die zijn offertetraject op een slimme manier wil inrichten. Efficiënter en dus sneller. Maar ook inhoudelijk beter om het succes van uitgebrachte offertes te verhogen.
Wij helpen je met het inrichten van het traject. Jij hoeft de offerte alleen nog maar in te koppen.

What's nexxt?

Snel, persoonlijk en professioneel

Met offertes van Nexxtmove heb je een unieke offertetool in handen die jou als makelaar onderscheidend maakt. Je voegt extra waarde toe door op een snelle, persoonlijke en professionele manier met je potentiële klanten te communiceren. De leads die je hieruit haalt zijn van hoge kwaliteit, waardoor de kans op succes toeneemt.
Wil je echt alles uit je marketingmix halen, dan is de combinatie van offertes met onze andere diensten jouw weg naar succes, naar kwalitatieve leads en vooral jouw weg om je te kunnen onderscheiden.

Waar de adder is? Die is er niet. Het gras is nu eenmaal erg groen bij ons. Dat laten we je graag ervaren. Kom in contact met ons en wij laten met gepaste trots onze unieke oplossingen voor jouw markt zien.

BOEK EEN DEMO

We laten je graag in een online demo zien hoe eenvoudig het is om offertes te maken en te versturen met Nexxtmove.

RICHT SAMEN JE ACCOUNT IN

Om alles uit Nexxtmove te halen, richten wij samen met jou je account in.

VERSTUUR JE NIEUWSBRIEF

Hierna kun jij direct aan de slag met het maken en versturen van offertes. Wij staan voor je klaar wanneer je ondersteuning nodig hebt.

Jarenlange ervaring in de makelaardij.

Nexxtmove (voorheen MakelMail) is al ruim 15 jaar bezig om de online marketing voor makelaars naar een hoger niveau te tillen.

2007

Jaar van oprichting

5/5
100+ mln.

Nieuwsbrieven verstuurd