fbpx
Skip links

Oplossingen

Nexxtmove is veel meer dan een plek waar data wordt omgezet tot waardevolle inzichten. Het is jouw complete en geautomatiseerde marketingmachine.​

E-mail

Iedere maand staat er een compleet gevulde kant-en-klare nieuwsbrief voor je klaar met kwalitatief sterke artikelen, geschreven door professionele tekstschrijvers. Uiteraard in je eigen huisstijl.

Ontdek meer

Social media

Verstuur compleet opgemaakte socialmedia-berichten naar je eigen verschillende socialmedia-kanalen op de door jouw gekozen momenten.

Ontdek meer

Automation

Jouw onmisbare marketinginstrument om inzicht te krijgen in je doelgroep. Inzicht dat je nodig hebt om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste doelgroep te kunnen sturen.

Ontdek meer

Chatbot

Met de Nexxtmove Chatbot kun je geautomatiseerd de juiste antwoorden geven op vragen van klanten en leads. Zo kan jij je tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken.

Ontdek meer

Insights

Insights verzamelt data van jouw nieuwsbrief, chatbot, en website- en social mediabezoekers voor jou in een overzichtelijk dashboard, zodat jij daar op kunt inspelen met jouw marketingmiddelen.

Ontdek meer

Planner

Plan bezichtigingen automatisch in met jouw gekoppelde agenda.

Ontdek meer

Offertes

Stuur jouw potentiële klanten gemakkelijk en direct een online offerte in je eigen huisstijl. Zonder wachttijd.

Ontdek meer

Leadmanagement

Krijg inzicht in welke leads voor jou interessant zijn en hoe je deze het beste gestructureerd op kan volgen. Ervaar hoe online marketing je geld oplevert in plaats van geld kost!

Ontdek meer

Nexxtmove in cijfers

2007

Jaar van oprichting

8 mln.

E-mails afgeleverd per jaar

5K

Socials gepost per jaar

100K

Websitebezoekers per dag

Tevreden klanten

Vragen?

Bereik meer en onderscheid je als makelaar met Nexxtmove. Dé tool die de makelaar ontzorgt, inzicht én tijd geeft voor een persoonlijke en unieke klantervaring.

Mail ons

support@nexxtmove.nl

Bel ons

085 878 34 70