Skip links

Tools

Nexxtmove is veel meer dan een plek waar data wordt omgezet tot waardevolle inzichten. Het is jouw complete en geautomatiseerde marketingmachine.​

Automation

Jouw onmisbare marketinginstrument om inzicht te krijgen in je doelgroep. Inzicht dat je nodig hebt om de juiste boodschap op het juiste moment naar de juiste doelgroep te kunnen sturen.

― Ontdek meer

Mail

Iedere maand staat er een compleet gevulde kant-en-klare nieuwsbrief voor je klaar met kwalitatief sterke artikelen, geschreven door professionele tekstschrijvers. Uiteraard in je eigen huisstijl.

― Ontdek meer

Social

Verstuur compleet opgemaakte socialmedia-berichten naar je eigen verschillende socialmedia-kanalen op de door jouw gekozen momenten.

― Ontdek meer

Offerte- en leadmanagement

Maak kennis met NexxtDeal. Jouw virtuele assistent die jouw potentiële klanten direct voorziet van een online offerte in je eigen huisstijl. Zonder wachttijd. Over klantvriendelijk gesproken.

Nexxtmove in cijfers

2007

Jaar van oprichting

8 mln.

E-mails afgeleverd per jaar

5K

Socials gepost per jaar

100K

Websitebezoekers per dag

Tevreden klanten

Vragen?

Bereik meer en onderscheid je als makelaar met Nexxtmove. Dé tool die de makelaar ontzorgt, inzicht én tijd geeft voor een persoonlijke en unieke klantervaring.

Mail ons

support@nexxtmove.nl

Bel ons

085 878 34 70