fbpx
Skip links

Meer data,
meer inzicht,
meer resultaat

Hoeveel leads krijg je nu echt binnen via je website en social media? Hoe goed wordt je nieuwsbrief eigenlijk gelezen? Welke huizen worden goed bekeken? Wat is het online zoekgedrag van jouw klant?
Insights verzamelt al deze data voor jou in een overzichtelijk dashboard, zodat jij daar vervolgens op kunt inspelen met jouw marketingmiddelen.

Marketingresultaten in beeld

Inspelen op jouw doelgroep

Meer halen uit jouw marketing

Herkenbaar?

Als makelaar weet je dat je een mix van marketing- en communicatiemiddelen moet inzetten om je doelgroep te bereiken. Je hebt er echter niet voor gestudeerd, dus in veel gevallen heb je het idee dat je maar wat doet. Je hebt geen idee of al je inspanningen ook echt resultaat opleveren. Dat inzicht heb je gewoon niet.

Dit is Nexxtmove Insights.

Om keuzes te kunnen maken, heb je bepaalde inzichten nodig. Insights geeft jou het inzicht dat je nodig hebt om nog beter op de wensen van je doelgroep te kunnen inspelen. Weet wie je klant is, wat hij doet en wat hij nodig heeft, dan is het versturen van de juiste boodschap op het juiste moment ineens niet zo heel ingewikkeld meer.

Inzicht in de resultaten van jouw marketinginspanningen.

Inzicht in het gedrag van jouw doelgroep.

Inzicht in de populariteit van de verschillende objecten die je aanbiedt.

Inzicht in wie wil verhuizen.

Next Level Rapportage

Aan de slag met Insights.

Insights is een zeer gebruiksvriendelijke tool die jou de inzichten geeft die je nodig hebt. Van jouw doelgroep en van jouw marketinginspanningen. Wanneer je gebruik maakt van een van onze diensten, dan maak je automatisch gebruik van Insights. Natuurlijk laten wij je zien hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt. Inzicht krijgen begint bij het begrijpen van de verzamelde data.

What’s nexxt?

Wil jij werken aan doelgerichte marketing? Weten wat al je marketinginspanningen opleveren? Meer kwalitatieve leads? Insights gaat jou daarbij helpen.
Zet e-mail, social media en automations in en verzamel alle data die nodig is voor gerichte, professionele, geautomatiseerde en toch zeer persoonlijke communicatie met jouw doelgroep.

Ben je benieuwd hoe dat voor jou werkt en wat het je gaat opleveren? Wij laten het je graag zien.

BOEK EEN DEMO

We laten je graag in een online demo zien hoe Insights werkt.

ONTDEK NEXXTMOVE

Zorg dat alle tools geïntegreerd zijn in Nexxtmove zodat je direct voordeel kunt halen uit Insights.

AAN DE SLAG

Hierna kun jij direct aan de slag met het analyseren van de resultaten van jouw nieuwsbrieven, social media posts, en nog veel meer met Insights.

Jarenlange ervaring in de makelaardij.

Nexxtmove (voorheen MakelMail) is al ruim 15 jaar bezig om de online marketing voor makelaars naar een hoger niveau te tillen.

2007

Jaar van oprichting

5/5
100+ mln.

Nieuwsbrieven verstuurd