fbpx
Skip links

Wie ontwikkelt, die heeft wat!

Waar we in 2007 MakelMail, gericht op e-mailmarketing voor de makelaardij, lanceerden, tillen we de online marketing van de makelaar vandaag de dag naar een nóg hoger niveau met Nexxtmove! Niet alleen ons team is uitgebreid, ook ons productaanbod heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Voordat wij een aantal verbeteringen en veranderingen met jou delen, willen wij je eerst heel hartelijk bedanken voor jouw vertrouwen in Nexxtmove en het gebruik van ons product!

Vernieuwde abonnementsvormen

Eén van de nieuwe producten die wij aan ons aanbod hebben toegevoegd, is de Planner. Met de Planner kun je bezichtigingen aanmaken en beheren in Nexxtmove. Jij bepaalt welke woning op welk tijdstip bezichtigd kan worden en deelt vervolgens de link via social media, je nieuwsbrief of je website. Daarnaast is de Chatbot aan Nexxtmove toegevoegd. De Chatbot kun je op je website plaatsen om sneller in contact te komen met jouw (onbekende) websitebezoekers. Daardoor weet je wíe er actief is op je website en waar je de bezoeker het beste mee kunt helpen.

De toevoeging van o.a. de Planner en de Chatbot is aanleiding om vanaf 1 juni 2022 met vernieuwde abonnementsvormen te gaan werken. Gebaseerd op jouw huidige abonnement, word je automatisch ingedeeld in één van onze marketing pakketten. Deze wordt automatisch aangevuld met een passende contactenbundel. Op die manier is jouw abonnement niet meer gebaseerd op het aantal contacten, maar op jouw wensen en behoeftes.

Nieuwsgierig? Bekijk onze vernieuwde paketten

Facturatie

Verandering kan soms leiden tot onrust of onduidelijkheid. Dat willen wij graag voorkomen door helder en duidelijk te communiceren over de wijzigingen die wij in de komende maanden zullen doorvoeren. 

Per 1 juni 2022 zal jouw vernieuwde abonnement, inclusief de bijbehorende producten, van kracht zijn. Vervolgens mag jij de nieuwe tools de eerste vier maanden gratis gebruiken. Op die manier kun jij op je gemak kennismaken met de nieuwe mogelijkheden. Per 1 oktober 2022 zullen de nieuwe abonnementsprijzen van toepassing zijn.

Online demo

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over de vernieuwde pakketten en mogelijkheden. Onze accountmanager én makelaar, Chantal, vertelt je hier graag meer over tijdens een vrijblijvende online demo. Plan gerust een afspraak met haar in.

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben over de nieuwe abonnementsvormen en/of facturatie, neem dan contact op via sales@nexxtmove.nl