fbpx
Skip links

WhatsApp-integratie in Nexxtmove

Fantastisch nieuws voor jou! Nexxtmove heeft recent een aantal waardevolle verbeteringen doorgevoerd aan de WhatsApp-integratie. Deze updates zijn ontworpen om de communicatie met jouw klanten nog soepeler en efficiënter te laten verlopen. Hier zijn de belangrijkste wijzigingen:

1. Filteren op WhatsApp-telefoonnummer

Met deze nieuwe functie kan je nu gesprekken filteren op specifieke WhatsApp-telefoonnummers. Dit maakt het mogelijk om snel en eenvoudig alleen die gesprekken te bekijken waarin berichten vanuit een bepaald nummer zijn verstuurd. Geen onnodig zoeken meer naar specifieke communicatie – alles is nu overzichtelijk en binnen handbereik.

2. Inzicht in het verzendende WhatsApp-telefoonnummer

Het is nu mogelijk om te zien vanuit welk WhatsApp-telefoonnummer een bericht is verstuurd. Deze transparantie helpt jou om beter inzicht te krijgen in de herkomst van berichten. Dit is vooral handig wanneer je met meerdere nummers werkt of als je specifieke nummers gebruikt voor verschillende doeleinden.

3. Selecteren van het verzendende WhatsApp-telefoonnummer

Vanaf nu kan je zelf kiezen vanuit welk WhatsApp-telefoonnummer je een bericht wilt versturen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je altijd het juiste nummer gebruikt voor de juiste klant, wat de communicatie professioneler en consistenter maakt.

4. Foutmeldingen bij mislukte berichten

We hebben een nieuwe functie toegevoegd die foutmeldingen toont als een bericht niet is verzonden. Dit betekent dat je direct inzicht hebt in eventuele problemen en snel actie kunt ondernemen om deze op te lossen. Geen verloren berichten meer – jij bent volledig in controle over de communicatie.

Deze updates zijn per direct beschikbaar. Deze verbeteringen zullen jou helpen om nog efficiënter en effectiever te werken. Nexxtmove blijft luisteren naar jouw feedback en streeft ernaar om continu te verbeteren. Zo kunnen wij jou nog beter van dienst zijn.

Koppel nu WhatsApp aan Nexxtmove >

Support

Wil je meer informatie over de WhatsApp-integratie, heb je vragen over deze updates of andere functies of heb je hulp nodig bij het gebruik van Nexxtmove? Aarzel niet om contact op te nemen via support@nexxtmove.nl of 085-8783470. Onze supportafdeling staat graag voor jou klaar!