fbpx
Skip links

Vernieuwde website tracker, installeer ‘m nu!

Wellicht ben je al bekend met onze website tracker, maar misschien ook nog niet. In het kort zorgt onze website tracker ervoor dat jij in Nexxtmove klantprofielen opbouwt die jij kunt gebruiken om je (online) marketing nog gerichter in te zetten. Deze klantprofielen laten je namelijk zien waar de interesse van een relatie ligt (aankoop/verkoop), wat zijn/haar voorkeur is qua type woning, maar ook welke nieuwsbriefartikelen hij/zij leest en welke pagina(s) op je website door hem/haar worden bezocht. Allemaal informatie die je natuurlijk niet mis wilt lopen 😉

De afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan een geoptimaliseerde versie van onze website tracker. De vernieuwde tracker werkt niet alleen sneller, maar heeft ook meer capaciteit. We laten je dan ook met trots weten dat je vanaf nu onze geoptimaliseerde website tracker op je website kunt installeren. 

Hoe kun je de vernieuwde website tracker installeren?

Om de website tracker te installeren heb je een code nodig. Deze code vind je in jouw Nexxtmove account onder Instellingen > Website Koppeling > Website Insights. Zorg ervoor dat de website tracker code op al jouw websitepagina’s terugkomt, anders loop je data mis. De header of footer van je website is bijvoorbeeld een goede plek om de website tracker code te installeren. Heb je een webbouwer? Dan kun je de code in jouw Nexxtmove account natuurlijk ook kopiëren en naar hem/haar doorsturen.

Vergeet overigens niet om de code van onze ‘oude’ website tracker te (laten) verwijderen.

Uitzondering voor makelaars met een Realworks website

Loopt jouw website via Realworks? Dan dient onze website tracker op een iets andere manier te worden geïnstalleerd (via Google Tag Manager). In dit geval is het ’t makkelijkst om even contact met ons op te nemen via support@nexxtmove.nl

Denk aan de AVG!

Je mag niet zomaar, zonder dit te melden, gedrag van websitebezoekers tracken. Zorg daarom voor een duidelijke cookiemelding waar websitebezoekers akkoord kunnen geven (of juist kunnen weigeren) dat hun gedrag wordt getrackt. Wij hebben geschikte voorbeeldteksten voor cookiemeldingen beschikbaar. Mocht je hier belang bij hebben, dan kun je deze opvragen via support@nexxtmove.nl.