fbpx
Skip links

Tarieven en facturatie

Toen 2021 nog maar anderhalve maand jong was, was het al een memorabel jaar voor Nexxtmove. Niet alleen ons team is uitgebreid, ook ons productaanbod maakt een fantastische ontwikkeling door. Hierdoor ben jij nóg beter in staat om jouw doelgroep vroegtijdig te traceren en te bereiken met de juiste informatie. Voordat wij een aantal verbeteringen en veranderingen met jou delen, willen wij je eerst heel hartelijk bedanken voor jouw vertrouwen in Nexxtmove en het gebruik van ons product!

Nieuwe abonnementsvormen

Verandering kan soms leiden tot onrust of onduidelijkheid. Dat willen wij graag voorkomen door helder en duidelijk te communiceren over de wijzigingen die wij in de komende maanden zullen doorvoeren. Geen reden tot zorg, deze veranderingen voeren wij door om jou nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Eén van de nieuwe producten die wij aan ons aanbod hebben toegevoegd, is NexxtAutomation. Met NexxtAutomation kan je (potentiële) klanten geautomatiseerd opvolgen en benaderen. Daarnaast is NexxtInsights aan het platform toegevoegd. Met NexxtInsights krijg je door het tracken en koppelen van relevante data een duidelijk beeld van de woonwensen en interessegebieden van jouw (potentiële) klanten. De toevoeging van NexxtAutomation en NexxtInsights was aanleiding om een aantal nieuwe abonnementsvormen aan te bieden, zogenoemde ‘suites’. Met deze geavanceerde pakketten ben jij in staat om online marketing krachtig in te zetten voor jouw makelaardij.

Ongetwijfeld ben je benieuwd wat er gaat veranderen aan jouw huidige abonnement en ben je ook nieuwsgierig naar onze nieuwe suites. In de basis verandert er niets aan jouw huidige abonnement. Echter rekenen wij eventuele extra contacten (boven het abonnementslimiet) niet meer per stuk af, maar per 1000. Onderstaand zie je een overzicht van onze nieuwe NexxtSuite abonnementen en de nieuwe bundels.

Facturatie

In de afgelopen jaren was je van ons gewend dat jouw abonnementskosten achteraf in rekening werden gebracht. Je ontving aan het begin van de maand een factuur voor de abonnementskosten van de voorgaande maand. Per 1 april 2021 komt daar verandering in. Vanaf die datum zullen wij vooraf factureren. Aan het begin van de maand ontvang je dus een factuur voor de kosten van die maand. De komende periode zullen wij de facturen al wat eerder versturen om te zorgen voor een geleidelijke overgang.

Inflatiecorrectie

We vertelden je al over de nieuwe abonnementsvormen die Nexxtmove zal gaan aanbieden, daarnaast zal de maandelijkse facturatie vooraf gaan plaatsvinden. Als laatste willen wij je graag informeren over een kleine aanpassing in de tarieven. Per 1 april 2021 zijn wij vanwege de inflatie genoodzaakt om een kleine wijziging in onze tarieven te laten plaatsvinden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe productaanbod of heb je vragen over de facturatie? Neem dan gerust contact met ons op!