fbpx
Skip links

Ontmoet de stagiair!

Bij Nexxtmove hebben we niet alleen hardwerkende medewerkers, maar ook een hardwerkende stagiair. En Roy loopt niet zomaar even stage, hij doet namelijk zijn afstudeeropdracht bij Nexxtmove.

Roy, leuk dat we je voor mogen stellen in onze nieuwsbrief! Kun je iets meer over jezelf vertellen?
Ik ben Roy Buis, 24 jaar oud en ik studeer Communicatie aan Hogeschool Windesheim. Sinds kort woon ik in Lemelerveld, dat ligt op een half uurtje fietsen van Nexxtmove.

Waarom heb je voor Nexxtmove gekozen voor je afstudeerstage?
Ik zag de woningmarkt altijd al als een interessante en uitdagende markt en zo zie ik het nog steeds. Niet alleen alle huiseigenaren en kopers zijn uniek, maar ook de makelaars zelf hebben allemaal een eigen visie en eigen wensen. Toen ik hoorde wat Nexxtmove de makelaars te bieden heeft, zag ik in dat hun platform het werk voor veel makelaars gemakkelijker kon maken. En dat zonder de controle uit handen te geven aan een andere partij!

Wat houdt jouw afstudeeropdracht precies in?
Mijn taak is om de marketing van Nexxtmove een extra boost te geven. Dit houdt in dat ik ervoor probeer te zorgen dat Nexxtmove nog beter (online) vindbaar is en een stap voorloopt op de concurrentie. Om dit te kunnen realiseren is het van groot belang dat de wensen van de klant in acht worden genomen. Ik vind het een leuke uitdaging om naar die balans te zoeken en om dit af te stemmen op de toekomstvisie van Nexxtmove.

Hoe ervaar jij je stage bij Nexxtmove tot nu toe?
Het team is heel leuk om mee te werken. Momenteel werkt vrijwel iedereen thuis, maar eens per week hebben we een teammeeting online, waarin we alles even doornemen. We bespreken dan niet alleen werkgerelateerde zaken, ook de persoonlijke situaties komen aan bod. Het niet kunnen tafeltennissen tijdens de lunchpauze is wel een gemis. De kans om de ranglijst aan te voeren is voor mij nu wel heel klein geworden…

Wat wil je gaan doen na je afstuderen?
Na mijn afstuderen wil ik een fulltime communicatiefunctie bekleden. Waar maakt mij niet zoveel uit, zolang er maar afwisseling en uitdaging is in het werk. Daarnaast zijn leuke collega’s zoals bij Nexxtmove van groot belang. Wie weet blijf ik wel hangen 😉