fbpx
Skip links

NIEUW! Nóg meer bereik dankzij betaald adverteren op social media!

Heb jij met behulp van onze social media tool een te gekke post gemaakt en zou je deze ook willen gebruiken om mee te adverteren op Facebook en/of Instagram? Dat kan! Sinds kort is het namelijk mogelijk om betaald te adverteren via Nexxtmove.

Wat is het voordeel van betaald adverteren op social media?

Wil je dat jouw posts vaker worden gezien? En wil je mensen net dat extra duwtje in de goede richting geven om bijvoorbeeld jouw website te bezoeken of contact met je op te nemen? Dan is betaald adverteren op social media iets voor jou! Betaald adverteren biedt jou namelijk de mogelijkheid om op een hele specifieke doelgroep in te spelen. Op die manier breng jij jouw posts heel gericht onder de aandacht en zal je meer nieuwe volgers genereren. 

Hoe kan ik mijn post omtoveren in een betaalde advertentie?

Via NexxtSocial maak jij in een handomdraai ook een betaalde advertentie van jouw post. Je begint met het maken van een post op de reguliere manier. Dit kan een post ter promotie van een woning zijn, maar ook een informatieve post. Vervolgens klik je op de ‘ga naar posten’ button. Hier zal je zien dat er een onderdeel is toegevoegd. 

Om jouw post ook in te zetten als een betaalde advertentie, zet je de toggle bij ‘betaald adverteren op social media‘ aan. Vervolgens kies je of je op Facebook en/of Instagram wil adverteren. Er wordt automatisch een budget ingevuld, uiteraard kun je dit aanpassen als je hier zelf een ander idee bij hebt. Vul vervolgens een looptijd in en pas eventueel de doelgroep aan. Klik tot slot op ‘post inplannen‘ en tada! Jouw post is nu ook een betaalde advertentie!

Stap 1

Stap 2

Hoe worden de kosten voor het betaald adverteren aan mij doorberekend?

Op het moment dat jij ervoor kiest om van een reguliere post ook een betaalde advertentie te maken, vul je een bepaald budget in. Het bedrag dat jij besteedt aan het adverteren wordt separaat gefactureerd op je volgende factuur. De kosten voor het betaald adverteren vallen dus niet onder de standaard (maandelijkse) abonnementskosten. 

Heb je vragen over het betaald adverteren op social media via Nexxtmove? Neem dan gerust contact met ons op via support@nexxtmove.nl