fbpx
Skip links

Nieuwsbrief van de Maand: Verver Jet Winters

Welkom, bij de eerste editie van de Nieuwsbrief van de maand!

Elke maand kiezen we een nieuwsbrief van een van onze gebruikers en zetten deze in de spotlight. Zo kun je als makelaar op een leuke manier inspiratie opdoen bij je collega’s!

Team Verver Jet Winters-1

De nieuwsbrief “De Verver Jet Winters Krant is Uit! mag het spits afbijten als Nieuwsbrief van de Maand.

We hebben voor deze nieuwsbrief gekozen omdat:

  • Verver Jet Winters elke nieuwsbrief een heel hoog open- en doorklikpercentage heeft. Dit laat zien dat ze hun doelgroep écht bereiken.
  • De nieuwsbrief van Verver Jet Winters een unieke stijl heeft. Wat ze o.a. heel slim doen, is gebruik maken van verschillende headers. Op deze manier sluit hun nieuwsbrief aan bij bijv. de seizoenen of de feestdagen.
  • Ook lokaal nieuws niet wordt vergeten door Verver Jet Winters! Zoals in de nieuwsbrief te zien is, wordt er ook geschreven over lokaal Gronings (Grunnegs) nieuws
  • Verver Jet Winters aan het begin van de nieuwsbrief een overzicht plaatst betreft de inhoud van de nieuwsbrief. Hierdoor wordt de lezer meteen meegenomen in de nieuwsbrief.
  • De footer van de nieuwsbrief een unieke stijl heeft en er echt uitspringt.
VerverJetWinters


Evelien van Verver Jet Winters vertelt:

E-mailmarketing is voor ons kantoor belangrijk omdat het een groot bereik heeft. Middels e-mailmarketing staan we in direct contact met onze klanten en het is volledig meetbaar.

Evelien

Mijn inspiratie voor het maken van de nieuwsbrief komt deels uit blogs, van (branche)websites en uit vakbladen. Op die manier blijven we up-to-date. Verder kijk ik natuurlijk naar wat er bij ons op kantoor speelt rondom evenementen en andere onderwerpen.
Wat fijn is aan Nexxt Mail, is dat we onze nieuwsbrieven volledig kunnen personaliseren en er een koppeling is tussen ons woonaanbod, contactbestand en Nexxt Mail. Ook is het gemakkelijk om met de tool te werken, deze is erg gebruiksvriendelijk.

Als ik andere makelaars een tip zou mogen geven, dan zou ik zeggen: personaliseer je nieuwsbrief! Dat spreekt de lezer altijd aan.”

Wil jij ook kans maken om ‘Nieuwsbrief van de Maand’ te worden? Stuur dan een e-mail naar support@nexxtmove.nl met de titel: Nieuwsbrief van de Maand.
Vermeld in je e-mail welke nieuwsbrief je aan wil melden en wie weet zie jij jouw nieuwsbrief volgende maand in de schijnwerpers!