fbpx
Skip links

Meer verkopers door aantrekkelijke offerte

Wellicht heb je er al iets van meegekregen, maar sinds kort is het ook mogelijk om verkoopoffertes op te stellen binnen Nexxtmove. Dit kun je doen middels één van onze nieuwste tools: NexxtDeal.

NexxtDeal is recent gelanceerd en staat daardoor nog een beetje in de kinderschoenen. Helemaal niet erg, want wij hebben al fijne en nuttige feedback mogen ontvangen. Mede aan de hand van de input van de NexxtDeal gebruikers, zullen wij NexxtDeal de komende twee weken van een eerste update voorzien. Houd de tool dus goed in de gaten 😉

Til je verkoopopdrachten naar een hoger niveau!

Momenteel is er binnen de woningmarkt meer vraag dan aanbod, hierdoor kan het voor jou als makelaar ook best een uitdaging zijn om (voldoende) verkoopopdrachten te genereren. Des te belangrijker dus dat jij, mede met behulp van een aantrekkelijke verkoopofferte, het verschil kunt maken en zo de verkoopopdracht binnen weet te halen.

Met NexxtDeal stel je in een handomdraai een professionele, online verkoopofferte op. Je doorloopt enkele stappen, zoals het toevoegen van een foto en de USP’s (Unique Selling Points) van de betreffende woning, uitleg over jouw verkoopaanpak, informatie over jouw team, de (geschatte) waarde van de woning en het aanbod. Is je offerte klaar? Dan hoef je enkel de offerte te delen (via een link) met jouw potentiële opdrachtgever. Een kind kan de was doen!

NexxtDeal, jouw volgende stap naar meer rendement!

Wil je meer weten over NexxtDeal? Neem dan gerust contact op via support@nexxtmove.nl