fbpx
Skip links

Maak kennis met Mike

Bij Nexxtmove mogen we geregeld nieuwe, enthousiaste stagiairs op de werkvloer verwelkomen. Deze week is Mike begonnen aan zijn afstudeerstage bij Nexxtmove, een belangrijk onderdeel van zijn afstuderen. Wij vinden het erg leuk dat Mike ons team komt versterken en stellen hem dan ook graag even aan je voor.

Mike, leuk dat we jou voor mogen stellen, kun je kort iets over jezelf vertellen?

Ik ben Mike, 24 jaar en student Software Engineer aan het Windesheim te Zwolle. In mijn vrije tijd ben ik vaak al vroeg op pad met mijn camera (en mijn drone) om op verschillende plekken in het land foto’s te maken. Deze foto’s deel ik vervolgens weer op mijn Instagram of mijn blog. Naast fotografie vind ik het ook leuk om te fitnessen, dit doe ik dan ook 4 keer per week.

Waar houd jij je tijdens je afstudeerstage mee bezig?

Ik ga tijdens mijn stageperiode aan de slag met Nexxt Insights. Met Nexxt Insights willen we het online gedrag van de (potentiële) klanten van de makelaar nóg beter in kaart brengen. Door het online gedrag van (potentiële) klanten te tracken, wordt het al snel duidelijk of het voor een makelaar interessant is om contact met iemand op te nemen.

Waarom heb je Nexxtmove als stagebedrijf gekozen?

Ik heb voor Nexxtmove gekozen, omdat de uitstraling van het bedrijf mij ontzettend aansprak. Daarnaast vind ik Nexxtmove (Nexxt Mail en Nexxt Social) een mooi product. Om daar een bijdrage aan te mogen leveren is alleen maar leuk!

Wat hoop je te leren tijdens jouw stage bij Nexxtmove?

Ik hoop mijzelf verder te kunnen ontwikkelen, zowel op professioneel vlak als in het programmeren. Er zitten veel nieuwe elementen in mijn opdracht, dus ik ben ervan overtuigd dat ik genoeg ga leren!

Weet je al wat je wil gaan doen als je bent afgestudeerd?

Als het goed bevalt, zou ik hier graag willen blijven plakken als Software Engineer. Daarnaast heb ik ook een eigen onderneming, dus misschien kan ik daarmee ook nog stappen zetten en verder groeien.