fbpx
Skip links

Maak kennis met Demi

Naast Mike hebben we begin deze week ook Demi bij Nexxtmove mogen verwelkomen. Demi zit in het laatste jaar van haar opleiding en heeft Nexxtmove gekozen als bedrijf voor haar afstudeerstage. Graag laten we je verder kennis maken met Demi!

Demi, leuk dat we jou voor mogen stellen, kun je kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Demi, 19 jaar oud en ik studeer International Creative Business Developer aan het Cibap in Zwolle. Naast mijn studie neem ik ook opdrachten aan van bedrijven om grafische ontwerpen te maken. Als ik hier niet druk mee ben, vind ik het ook altijd gezellig om met vrienden af te spreken.

Waar houd jij je tijdens je afstudeerstage mee bezig?

Ik zal mij vooral bezighouden met het maken van grafische designs. Dit kunnen bijvoorbeeld social media templates zijn, maar ook nieuwsbrief ontwerpen.

Waarom heb je Nexxtmove als stagebedrijf gekozen?

Ik heb voor Nexxtmove gekozen, omdat ik tijdens mijn kennismakingsgesprek merkte dat er bij Nexxtmove veel leermogelijkheden voor mij zijn. Daarnaast kwam de sfeer in het bedrijf erg positief op mij over, het is een leuk team met gemotiveerde mensen.

Wat hoop je te leren tijdens jouw stage bij Nexxtmove?

Ik zou graag (nog meer) willen leren om goed naar de behoefte van de klant te luisteren en zo tot mooie ontwerpen te kunnen komen.

Weet je al wat je wil gaan doen als je bent afgestudeerd?

Ik weet in ieder geval zeker dat ik nog een Hbo-opleiding wil volgen. Ik ben alleen nog een beetje aan het twijfelen welke opleiding het dan precies gaat worden. Communicatie, Marketing en Multimedia Design spreken mij allemaal erg aan, dus ik heb nog wat stof tot nadenken!