fbpx
Skip links

Heb jij Google Mijn Bedrijf al aan Nexxtmove gekoppeld?

Ben jij een Nexxt Social Pro of Nexxt Social Enterprise gebruiker? Dan kun je nu ook jouw Google Mijn Bedrijf pagina koppelen aan Nexxtmove. Op die manier kun jij niet alleen posten op social media, maar ook op Google!
Dat klinkt misschien een beetje gek, posten op Google, maar jouw Google Mijn Bedrijf pagina is van groot belang voor de vindbaarheid van jouw makelaardij. Als jij ervoor zorgt dat jouw Google Mijn Bedrijf pagina optimaal is ingericht en je daarnaast actief post en reviews verzamelt, zul je op termijn beter vindbaar zijn in Google.

Hoe koppel ik Google Mijn Bedrijf aan Nexxtmove?

Wanneer je bent ingelogd in Nexxtmove, kun je onder ‘instellingen‘ kiezen voor de optie ‘social media accounts‘. Hier kun je vervolgens jouw Google Mijn Bedrijf koppelen door op de knop te klikken en het korte stappenplan te doorlopen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik post op Google Mijn Bedrijf?

Posten op Google Mijn Bedrijf werkt gelukkig heel makkelijk via Nexxtmove. Je kunt gewoon een post aanmaken en deze vervolgens delen op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Google Mijn Bedrijf. Wat wel even goed is om te weten is dat, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook, posts op Google Mijn Bedrijf slechts een beperkte tijd zichtbaar zijn. Na 7 dagen verdwijnt een post namelijk weer. Daarom is het goed om geregeld te blijven posten.
Daarnaast kan een post op Google Mijn Bedrijf maximaal 1500 tekens bevatten. Is je tekst langer? Dan zul je hier een beetje in moeten gaan knippen om jouw post op Google Mijn Bedrijf te kunnen delen.


Heb je vragen over het koppelen van Google Mijn Bedrijf, of wil het niet lukken? Neem dan even contact op met onze supportafdeling via support@nexxtmove.nl