fbpx
Skip links

De Kolibri AppXchange is beschikbaar!

Maak jij gebruik van het CRM-pakket van Kolibri? Dan kun je nu ook jouw woningaanbod en relaties uitwisselen naar Nexxtmove via de Kolibri AppXchange. Het grote voordeel is dat via de Kolibri AppXchange ook de relatiegroepen worden uitgewisseld, dit is in de ‘oude’ Kolibri koppeling niet het geval. Op die manier kun je bij het verzenden van je nieuwsbrief specifieke relatiegroepen aanschrijven, bijvoorbeeld ‘verkopers’. 

Je hoeft overigens niet verplicht over te stappen op de AppXchange, je kunt er ook voor kiezen om gewoon je huidige koppeling te blijven gebruiken.

Hoe ziet de AppXchange eruit?

De Kolibri AppXchange geeft een beetje het gevoel van de App store/Google Play. Daardoor zal je waarschijnlijk weinig moeite ervaren bij het activeren van de Nexxtmove app. Mocht je jouw woningaanbod en relaties willen uitwisselen via de AppXchange, dan helpt deze handleiding je verder. Net als bij de ‘oude’ Kolibri koppeling is ook het uitwisselen van woningaanbod en relaties via de AppXchange tegen betaling. 


Hulp nodig?

Mocht je tegen problemen aanlopen tijdens het activeren van de Nexxtmove app in de Kolibri AppXchange, dan kun je het beste even contact opnemen met Kolibri. Voor overige vragen (over Nexxtmove) kun je contact met ons opnemen via support@nexxtmove.nl of via 085-878 34 70.