fbpx
Skip links

ASTRID, ONZE NIEUWE CUSTOMER SUCCES MANAGER

Sinds 1 februari 2023 heeft Astrid het stokje van Dieu overgenomen. Hiermee is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten geworden. Astrid zet zich dagelijks in om gebruikers met vragen op weg te helpen. Daarnaast zorgt zij, samen met onze technische afdeling, voor een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring en ticketafhandeling.  

Misschien heb je inmiddels al eens contact gehad met Astrid. Toch leek het ons leuk om haar nog even voor te stellen! 🙃

Astrid, leuk dat je wat meer over jezelf en jouw functie wilt vertellen. Zou jij jezelf kort voor kunnen stellen? 
Hallo, ik ben Astrid. Klein van stuk, maar met een groot enthousiasme voor Customer Succes! Naast mijn functie binnen Nexxtmove word ik blij van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, sporten, gezond leven, motorrijden en tijd doorbrengen met familie en vrienden. 

Hoe ervaar je jouw functie bij Nexxtmove tot nu toe?
Inmiddels ben ik twee maanden werkzaam als Customer Succes Manager. Tot nu toe ervaar ik mijn functie als prettig en uitdagend. Ik vind het fijn dat ik mijn kennis van de tools en mogelijkheden binnen Nexxtmove de afgelopen weken heb kunnen en weten te vergroten. Verder geniet ik van de gezellige wandelingen tijdens de pauze en van het sterke teamgevoel dat er binnen Nexxtmove heerst.  

Wat hoop je te bereiken met/binnen jouw functie?
Mijn streven is om, samen met het team, Nexxtmove perfect aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten, zodat zij de online marketing voor hun makelaardij naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wil je verder nog iets kwijt?
 
Ik kijk ernaar uit om onze klanten beter te leren kennen en ben benieuwd wat de toekomst (voor moois) brengt!