fbpx
Skip links

10 voornemens die wél kans van slagen hebben

We zijn ruim twee weken onderweg in 2016. Veel ‘afvallers’ hebben hun eerste chocoladereep alweer achter de kiezen en een fiks aantal ‘rokers’ heeft de eerste sigaret alweer opgestoken. Veel goede voornemens zijn weer verbannen naar het rijk der fabelen. Maar wat is er na twee weken overeind blijven staan van jouw zakelijke goede voornemens?

Nexxt Mail geeft jou tien effectieve tips om je makelaardij in 2016 een boost te geven. Concreet, niet te hoog gegrepen en met een enorme slagingskans!

10 tips

  1. Iedereen binnen je makelaardij heeft dezelfde prioriteit: ‘een blije klant!’
  2. Positioneer jezelf als beter en anders dan je collega’s. Zorg dat jouw makelaardij zich onderscheidt van de concurrentie.
  3. Wees alert op e-mail en berichten op social media, sta bekend als een makelaar die snel reageert. Maar pas op, laat je hier niet door afleiden.
  4. Luister naar je klant, ga het gesprek aan!
  5. Maak vrienden van vreemden. Zorg ervoor dat je opvalt tijdens bijvoorbeeld een vrijblijvende waardebepaling, méér dan je collega makelaars. Laat het opmerkelijk zijn!
  6. Maak klanten van de mensen waar je ooit contact mee hebt gehad. Eenvoudig, door contact te blijven houden. Gebruik Nexxt Mail, gekoppeld met jouw CRM-systeem om dit eenvoudig én zo persoonlijk mogelijk te doen.
  7. Maak ambassadeurs van je klanten. Hoe? Eenvoudig door meer te doen dan ze verwachten! Laat je dienstverlening en producten niet standaard.
  8. Werk ook áán je bedrijf en niet alleen ín je bedrijf. De waan van de dag is killing! Maak een jaarplan en plan minimaal één middag in de week om na te denken over je bedrijf. Doe dit op een rustige plaats. Maak een actieplan.
  9. Wees helder in je boodschap. Wat is je missie en visie, waar sta je als bedrijf voor? Wat wil je uitstralen en communiceren?
  10. Update je actieplan, communiceer het met je team en voer het samen uit.

Wat zijn de goede voornemens voor jouw makelaardij? Laat het ons weten en laat een reactie achter.